Mallets Vic Virth voor bekkens BCS1

072VF-BCS1
De Mallets Vic Firth BCS1 zijn percussiestokken die ontworpen zijn voor het spelen op bekkens en andere metalen percussie-instrumenten. Deze mallets hebben een standaard formaat en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers.

De BCS1 mallets zijn gemaakt van een houten handvat en hebben een zachte vilten kop. De vilten kop is speciaal ontworpen om een warme en gebalanceerde klank te creëren op verschillende bekkens, zoals ride bekkens, crash bekkens en hi-hats.

De Vic Firth BCS1 mallets zijn geschikt voor verschillende muziekstijlen, zoals jazz, fusion en pop. Ze bieden een gebalanceerde klank en een goede respons op verschillende metalen percussie-instrumenten en zijn geschikt voor zowel zachte als luide passages. De zachte vilten kop maakt ze geschikt voor het spelen van subtiele accenten en het creëren van een warme klank op bekkens.

De BCS1 mallets zijn een uitstekende keuze voor drummers en percussionisten die op zoek zijn naar een all-round stok die geschikt is voor verschillende bekkens en percussie-instrumenten. Ze bieden een gebalanceerde klank en een goede respons en zijn geschikt voor zowel repetitieruimtes als live-optredens.
Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
€ 53,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Cimbaal, wound soft