Nieuws en evenementen

Afsluiting Pastorielaan wegens wegwerkzaamheden 22 t/m 24/7

Wegens wegwerkzaamheden aan de Pastorielaan en de van Beyma Thoe Kingmaweg zijn deze afgesloten voor alle autoverkeer van maandag 22 juli tot en met woensdag 24 juli. Ons bedrijf is dan niet bereikbaar met de auto, lopend zijn we echter wel te bereiken. Een optie is uw auto te parkeren op de carpoolplaats Heerenveen achter de grote kantoorpanden, binnen enkele minuten bent u dan bij ons. Wellicht is het handig om hiermee rekening te houden wanneer u grote/zware instrumenten wilt brengen/afhalen. Update 23/07; de asfaltlaag ligt erin, werkzaamheden nog niet afgerond, weer met auto bereikbaar!

Partijverkoop bandelieren en ander leerwerk

Wij hebben een grote partij bandelieren, knielappen, draagriemen en koppelriemen uitgevoerd in wit en zwart leer. Deze ruimen we op tegen spotprijzen, kom gerust kijken wat er ligt! Alleen ter plekke uitzoeken en contant afrekenen, kan niet verstuurd worden! Alles voor € 5,- per stuk!

Dwarsfluit clinic met Marjolein de Wit

Marjolein de Wit heeft een uit-gebreide carrière als fluitiste. Zij concerteert zowel solistisch als in kamermuziekverband. Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma’s op televisie te zien. In deze workshop worden allerlei tips en trucs aangereikt op het gebied van ademtechniek, houding, embouchure, vibrato, etc. aan de hand van oefeningen. Kortom: alles wat nodig is om een mooi resultaat in je klank te creëren. Je zult versteld staan van wat bijvoorbeeld een goede rug-ademhaling en degelijke ademsteun doen voor de klank. En dat is nog maar een gedeelte. Er is voldoende aandacht voor iedereen en natuurlijk kun je ook vragen stellen. Er wordt niet alleen hard gewerkt en veel geleerd, maar het zal ook inspirerend en gezellig zijn. Natuurlijk gaan we alles wat we hebben geleerd, aan het eind van de workshop in praktijk brengen en loop je vol kennis en inspiratie ‘fluitend’ de deur uit. Kortom: een workshop waaraan je nog lang zult terugdenken en nog lang de vruchten van gaat plukken. Opgave via; m.meester@vanderglas.nl

Presentatie nieuwe Van Laar Cornet

Zaterdagmiddag 30 maart van 13:00-16:00 uur is Van Laar Trumpets & Flugelhorns bij ons aanwezig om hun nieuwe Cornet te presenteren. Onder het genot van een hapje en drankje zal hij je uitgebreid informeren. Je bent van harte welkom!

ONFK Slagwerk te koop

Slagwerk ONFK 2019 te koop! Op 5 en 6 april 2019 vinden de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen plaats. Op het podium van schouwburg De Lawei te Drachten gaan fanfares in 5 divisies de strijd met elkaar aan om zich aan het eind van het weekend Nederlands fanfarekampioen te mogen noemen. Met 27 fanfares verdeeld over 5 divisies en zo'n 1.175 muzikanten is de deelnemerslijst voor de Nederlandse Fanfarekampioenschappen op 5 en 6 april compleet. Het slagwerk wordt door Majestic Holland BV en Van der Glas BV gratis in bruikleen gegeven aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen en daarna verkocht! Wees er snel bij!

King Trombones 125 jaar!

In oktober 2019 viert King Trombones het 125 jarig jubileum. Voor deze gelegenheid is het mogelijk om een speciale Limited Edition 2B en/of 3B te bestellen. Dit model zal een zeer speciale gravering hebben en een gouden balancer. De trombone wordt geleverd in de recent ge-upgrade schitterende koffer. Houd de berichten in de gaten, er komen slechts 125 stuks beschikbaar!

AirTurn

Nu uit voorraad leverbaar! Veel gebruikt onder muzikanten, draadloos bluetooth pedaal, bedienbaar met de voet voor het omslaan van bladzijden en scrollen door teksten en muziek,

Kerstvakantie

Wij wensen iedereen hele fijne dagen met elkaar! In de kerstvakantie hanteren wij onze normale openingstijden met uitzondering van 25 en 26 december en 1 en 2 januari. Je bent welkom, koffie met wat lekkers erbij staat voor je klaar!

Tama Star Dealer

Vanaf vandaag zijn wij voorraadhoudend Tama Star Dealer! STAR is het vlaggenschip van TAMA-drums. Het heeft de kennis en onderzoek van de Starclassic-serie naar een hoger niveau getild door elk detail opnieuw te onderzoeken en zodoende de shell-resonantie te verbeteren. Walnoot is al lang favoriet bij meubelfabrikanten vanwege haar schoonheid en duurzaamheid. Als materiaal voor een drumketel is de natuurlijke EQ'ed-toon van Walnoot door drummers alom geprezen, zowel op het podium als in de studio. De STAR Walnoot-ketels projecteren een fantastisch laag, met genoeg punch om bij iedere mix goed klinkend te zijn. De toms zijn uitgerust met het nieuwe “Super Resonant Mounting System” (US.Pat.no.9024163), wat in combinatie met de eveneens nieuwe Quick-Lock tombrackets zorgt voor een optimaal resultaat en gebruiksgemak. Kom gerust bij ons langs om dit zelf te ervaren!