Nieuws en evenementen

Bosphorus bekkens 25 jaar

Mooie actie! Volledig handgemaakte kwaliteit bekkens geschikt voor iedere muzikale setting. Koop je nu een 20" bekken of groter, of een 13" Hihat of groter, dan mag je er een tweede bekken van 8” tot 18” bij bestellen met maar liefst 50% korting!

Koopavond donderdag vervalt

Vanaf vandaag zijn wij op afspraak geopend op di-, wo-, of donderdagavond. Bel ons gerust voor een afspraak op 0513-468041. Op zaterdag kun je bij ons terecht van 09:30 tot 16:00 uur De rest van de openingstijden blijft ongewijzigd.

Goede vrijdag 10 april geopend

Goede vrijdag 10 april zijn wij "gewoon" open en hanteren de gebruikelijke openingstijden. Wilt u liever op afspraak komen dan kan dat uiteraard ook, belt u dan met één van onze verkopers op 0513-468041

Wij zijn open

Zowel onze winkel als de reparatieafdeling zijn open. Uiteraard houden wij ons aan de regels zoals die van overheidswege zijn opgelegd. Onze maatregelen; * Alle artikelen die in klantcontact zijn geweest worden door ons na gebruik ontsmet * Wij houden voldoende afstand * Vanzelfsprekend geen handen schudden * Graag met pin betalen *Wij blijven de berichtgeving natuurlijk op de voet volgen en zullen aanpassen wanneer noodzakelijk!

Drums & Percussie door René van Collem en Jeroen de Rijk

'Doe Maar' drummer René van Collem en internationaal top percussionist Jeroen de Rijk nemen je mee in groove, flow, dienstbaarheid en ‘het leven’. Samen hebben ze zo’n 80 jaar ervaring in alle geledingen van het muzikantenleven en die ervaring gaan ze delen. Hele grote concerten, kleine studios, bandleven, business en alles wat er tussenin zit zal besproken worden. René en Jeroen zullen zeker spelen maar gaan ook graag in op vragen die over al deze facetten gaan, maar natuurlijk ook over techniek en filosofie áchter het spelen. Op de juiste momenten simpele dingen goed doen, daar gaat het om! Ben jij erbij zaterdag 14 maart vanaf 13:30 uur? Toegang alléén na opgave via; m.meester@vanderglas.nl

Productie-stop Hetman olie

Hetman ventielolie heeft besloten wegens gezondheidsredenen geen bestellingen meer te accepteren en een totale productie-stop af te kondigen. Om ervoor te zorgen dat u geen overlast ondervindt, is er besloten een gelijkwaardige reeks onder de merknaam JM op de markt te brengen. Wij bieden u verschillende oliën voor ventielen en rotors inclusief alle lagers, gewrichten en assen. Deze JM-olie is een langdurige, geurloze, synthetische olie voorzien van alle voorgeschreven veiligheidsvoorschriften. Om de overgang te vereenvoudigen, is de gebruikelijke nummering van Hetman-producten aangehouden.