Van der Glas: sinds 1921 speciaalzaak voor blaasinstrumenten en slagwerk

Sinds 1921 zijn wij de grootste speciaalzaak van Noord-Nederland op het gebied van blaas- en slaginstrumenten. Ons assortiment bestaat uit koperen en houten blaasinstrumenten, mars- en concertslagwerk, akoestische en elektronische drumstellen, percussie, akoestische en elektrische gitaren, lesboeken, accessoires en onderhoudsmiddelen.

Zowel de beginner als de professional kan bij ons terecht voor een gedegen advies en kan kiezen uit een zeer ruim assortiment in alle prijsklassen. In onze winkel ben je ook welkom. We hebben twee geluidsdichte oefencabines beschikbaar, waar je in alle rust je nieuwe aankoop kunt proberen.

Wat wij je bieden

Veel occassions

Naast het assortiment nieuwe instrumenten is er een grote voorraad occasion instrumenten beschikbaar. Die gaan niet zomaar de deur uit, maar worden op alle punten door ons gecontroleerd en bekeken. Daar waar nodig repareren wij kleine beschadigingen. Zo krijg je altijd een perfect gebruikt instrument mee van ons. Klik hier voor ons aanbod occasions

Alle mogelijke reparaties

Onze onderhoudsafdeling staat garant voor een perfecte reparatie of grondige schoonmaak van uw instrument. Van een kleine ingreep tot een volledige revisie, van een klein deukje tot een platte beker, alles wordt zeer deskundig gerepareerd. Ook het herstellen van alle soorten slagwerk is mogelijk, waaronder het volledig stemmen van melodisch slagwerk. Klik hier voor informatie over onze reparatieafdeling

Informatie over kopen bij vanderglas.nl

Hoe kun je bij ons betalen?

Je kunt bij ons op verschillende manier betalen: via iDEAL, de meest bekende creditcards en paypal. Daarnaast kun je ook bestellingen tot 2500 Euro ook achteraf betalen via Afterpay. Tenslotte is er voor grotere aankopen altijd de mogelijkheid tot betalen via huurkoop

betaalmethoden bij vanderglas.nl

Vrijwel altijd huurkoop mogelijk

Bij ons kun je een huurkoopcontract afsluiten voor 12 of 24 maanden. Voor een relatief klein bedrag per maand ben je na afloop van het contract eigenaar van het instrument. Maar bevalt het niet, dan is tussentijds stoppen altijd mogelijk.

Artikelen vanaf 700 Euro kun je direct op basis van huurkoop online bij ons kopen. Producten tot 1500 Euro kun je kopen met een contract op basis van 12 maanden. Voor artikelen vanaf 1500 kun je ook een termijn van 24 maanden kiezen.

Achteraf betalen? Prima!

Als je ons liever betaald nadat je je nieuwe instrument hebt ontvangen, dan is dat prima. Achteraf betalen gaat bij ons via Afterpay en kan tot een orderbedrag van maximaal 2500 Euro.

AfterPay voert voor vanderglas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Gratis verzenden boven de € 75,- binnen Nederland

Wij staan voor onze service en leveren bestellingen boven de € 75 Euro gratis bij je thuis.

Hoe verzenden wij onze producten?

Wij verzenden onze artikelen via DHL voor €8,95 bij je thuis. Zodra DHL bij ons het pakket afhaalt, ontvang je een e-mail met daarin een track&trace code, zodat je precies kunt zien wanneer je aankoop bij je thuis wordt afgeleverd. Bezorger gemist? Ga naar DHL en kies je eigen bezorgmoment:

14 dagen retourrecht

Uiteraard heb je bij ons ook recht op 14 dagen retourrecht. Bevalt je aankoop niet, dan stuur je deze gewoon terug. Natuurlijk gaan we er wel vanuit dat je instrument of aankoop ongebruikt en onbeschadigd is.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Vanderglas.nl vergoedt je betaling voor de producten welke wij retour hebben ontvangen, eventuele verzendkosten worden niet terugbetaald. Tenzij we zelf het product bij je ophalen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de wanneer jij aantoont dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij bij de betaling hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is uiteraard kosteloos.

Download hier het retourformulier

Heb je een klacht?

aangesloten bij webshop keurmerkHet is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens vind je verder op deze pagina.

Na ontvangst van uw klacht ontvang je van ons een bevestiging.

Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Van der Glas BV bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Contactinformatie

Onze contactgegevens zijn:

Van der Glas BV
Pastorielaan 4a
8441 AA Heerenveen

Telefoonnummers/e-mail:

Telefoon algemeen: 0513 - 468040
Telefoon verkoop: 0513 - 468041
E-mail: info@vanderglas.nl

Wanneer is onze winkel open?

Onze winkel in Heerenveen is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, op zaterdag kun je bij ons terecht van 09:30 tot 16:00 uur. Wil je op een avond komen? Dat kan, maak dan een afspraak op 0513-468041