Multi Rods Rohema PRO Bambo

072RH-PBVDG
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 16,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Rohema is een Duits bedrijf dat al sinds 1888 muziekinstrumenten en accessoires maakt. Het bedrijf is gevestigd in Markneukirchen, een stad in de regio Vogtland in de deelstaat Saksen. Rohema is gespecialiseerd in het maken van drumstokken, mallets en ander slagwerkaccessoires, evenals muziekinstrumenten zoals blokfluiten en tamboerijnen.
Rohema heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en innovatie in de muziekindustrie en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en hoogwaardige fabrikant van muziekinstrumenten en accessoires. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het maken van producten van hoge kwaliteit, met aandacht voor detail en afwerking.
Rohema heeft een breed assortiment aan producten, waaronder drumstokken van verschillende houtsoorten en maten, mallets voor percussie- en melodische instrumenten, drumbezems, tamboerijnen, blokfluiten en meer. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat elk product dat ze maken van de hoogste kwaliteit is.
Een belangrijk aspect van het bedrijf is de aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Rohema heeft een Eco-serie ontwikkeld, die producten omvat die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen zoals FSC-gecertificeerd hout en gerecycled rubber. Het bedrijf heeft ook een interne recyclingprogramma om afval te verminderen en heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.
Over het geheel genomen is Rohema een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat hoogwaardige muziekinstrumenten en accessoires produceert, met aandacht voor duurzaamheid en milieu. Het bedrijf blijft innoveren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de muziekindustrie, terwijl het vasthoudt aan de traditionele waarden van vakmanschap en kwaliteit.