Klantenservice

Verzenden en retouren

Verzend-/administratiekosten per zending binnen Nederland (via DHL): € 7,95. Verzendkosten voor het buitenland op aanvraag.

Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in onze showroom aan de Pastorielaan 4a te Heerenveen.

DHL - TRACK & TRACE

We bezorgen je bestelling op werkdagen én zaterdag. De bezorging wordt uitgevoerd door DHL. Zodra het pakket overgedragen wordt aan DHL ontvangt u een e-mail met informatie over de aflevering en een track- en trace-link. U kunt dan ook zelf de zending volgen.

Door onze grote voorraad kunnen wij online bestelde artikelen normaliter binnen 1 tot 4 werkdagen uitleveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan ontvangt u binnen 4 werkdagen hiervan bericht. Mocht u het dan niet eens zijn met de opgegeven levertijd dan hebt u de mogelijkheid om uw order te annuleren en ontvangt u uw geld binnen 10 werkdagen retour.

Uw bestelling wordt bezorgd door pakketdienst DHL. DHL bezorgt op werkdagen van maandag t/m vrijdag en op zaterdag (DHL4YOU). DHL bezorgt uw bestelling meestal binnen één dag nadat wij het pakket aan hen overgedragen hebben.

Mocht u toch niet tevreden zijn met de door ons verstuurde artikelen, dan heeft u binnen 14 dagen na ontvangst het recht om de artikelen te retourneren. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruikt maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Dit kan op twee manieren:

1)TERUGBRENGEN IN DE WINKEL

U mag de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis terugbrengen in onze winkel aan de Pastorielaan 4a te Heerenveen. U krijgt dan direct het aankoopbedrag (incl. de door ons berekende verzend-/administratiekosten in geval van terugbrengen van de gehele bestelling) contant terug mits het bedrag niet hoger is dan € 150,00. Is het bedrag hoger, dan storten wij het binnen 10 werkdagen terug op uw rekening. Geef uw retour met de via e-mail ontvangen factuur en dit retourformulier af bij de balie van onze winkel.

2) RETOURNEREN MET DHL-LABEL

Breng het artikel, dat goed verpakt is, naar een DHL-servicepunt bij u in de buurt met het door ons meegeleverde retourlabel met daarbij het ingevulde retourformulier.

Van der Glas bv Pastorielaan 4a 8441 AA HEERENVEEN

Bij retour ontvangst zal de zending beoordeeld worden. Wanneer er voldaan is aan de retourvoorwaarden*, zullen wij binnen 10 werkdagen restitutie van het betaalde bedrag verzorgen. U krijgt de bezorgkosten terug, indien u de gehele bestelling in ongebruikte staat retourneert.

* VOORWAARDEN VOOR EEN SNELLE RETOURVERWERKING ZIJN: 1) Retour brengen of sturen binnen 14 dagen na ontvangst met dit ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur. 2) Artikel met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

Wij sturen met iedere webshopbestelling een retourformulier mee in het pakket. Maar u kunt het hier ook downloaden: retourformulier.