Hihatstandaard Tama HH915D lever-glide

073TAHH915D
Hihatstandaard Tama HH915D lever-glide
Hihatstandaard Tama HH915D lever-glide
Tama Hi-Hat Standaard
• Twee-benig double-braced extreem stabiel hihat-statief
• Band-verstelling in 6 niveaus met één hand vrij te selecteren en dus voor elke speler snel en individueel instelbaar
• Quick-Set hi-hat Clutch met slechts twee boven-bekken contactpunten dankzij speciale nylon kunststof schijven, dus optimaal trillingsgedrag van de hi-hat cimbalen
• Viltkussen en veerhoek voor het onderste bekken
• Tweedelig hielblok voor betere duurzaamheid
• Inclusief extra korte hihat pull rod stang
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 289,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 3,95
Vanaf 75 Euro gratis verzending
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
Omschrijving
De HH915D heeft dezelfde lange Footboard als onze Speed Cobra Bass Drum pedaal. Het kernontwerp is gebaseerd op de Iron Cobra Hi-Hat stand, alom bekend als één van de best presterende Hi-Hat stands in de wereld. De langere Footboard biedt voetenwerk flexibiliteit, toegevoegde controle en gevoeligheid.
De nieuwste innovatie op deze stand is de nieuwe "Quick-Set koppeling", voor snelle op en afbouw. De scharnier Guard blok op de Footboard houdt het lager gelijkmatiger, het minimaliseren van stress en het maximaliseren van gladheid. Het idee om het traditionele pull mechanisme te vervangen door een hefboom ontwerp was een echt revolutionair concept. De ijzeren Cobra versie maakt gebruik van rollagers op de hefboom steunpunt voor nog gladder Footboard actie, terwijl een super-sterke Kevlar® band verbindt de Footboard en trekstang voor zelfs, ruisvrije actie. Quick-Set koppeling met slechts een druk op de snelkoppeling, kan de Quick-Set koppeling worden bevestigd of verwijderd-gewoon druk op de knop aan de zijkant van de koppeling. De koppeling maakt het ook mogelijk de top Hi-Hat bekken te zweven vrijer, het maximaliseren van de natuurlijke resonantie van de bekkens. Matching Footboard w/scharnier Guard blok de constructie van het lager scharnier op de FootPlate is veranderd van een uit een stuk montage op twee stukken. Dit ontwerp houdt het lager gelijkmatig-het minimaliseren van stress en het maximaliseren van gladheid, terwijl ook toe te voegen aan het gevoel van de pedaal van de macht. Kortere bekken stang inclusief Speed Cobra Hi-Hat stands nu komen met zowel lange en korte bekken staven, waardoor drummers een keuze op basis van hun unieke Setup behoeften.