Capo D'Astro Boston BC-87-N

25BC-87-N
De Boston BC-87-N Capo D'Astro is een hoogwaardige capo die is ontworpen voor gebruik op gitaren. Het is een handig hulpmiddel voor gitaristen om de toonsoort van hun gitaar eenvoudig te veranderen zonder de stemming van de snaren aan te passen.

De capo is gemaakt van duurzaam vernikkeld staal en heeft een elegant en stijlvol ontwerp. Het heeft een slanke en lichte constructie, waardoor het gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is. De capo is voorzien van een handig schroefsysteem waarmee de gebruiker de juiste druk kan uitoefenen op de snaren om de gewenste toonhoogte te krijgen.

De Boston BC-87-N Capo D'Astro is ontworpen voor gitaren met een bolle toets en kan eenvoudig worden geplaatst op de gewenste positie op de toets. De capo kan worden aangepast aan de breedte van de hals van de gitaar en is geschikt voor verschillende soorten gitaren, zoals akoestische gitaren, elektrische gitaren en klassieke gitaren.

De capo zorgt voor een snelle en nauwkeurige toonhoogteverandering zonder dat er extra stemwerk nodig is. Het biedt ook een goede grip op de snaren, waardoor ongewenst snarenresonantie en buzz wordt geminimaliseerd.

Kortom, de Boston BC-87-N Capo D'Astro is een hoogwaardige capo die is ontworpen voor gebruik op gitaren. Het is gemaakt van duurzaam vernikkeld staal en heeft een slanke en lichte constructie. Het biedt een eenvoudige en effectieve manier om de toonsoort van de gitaar te veranderen en is geschikt voor verschillende soorten gitaren.

capo voor elektrische gitaar, gewelfd, trigger model, vernikkeld

speciale aanbieding !

op = op

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 14,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
capo voor elektrische gitaar, gewelfd, trigger model, vernikkeld