Duct tape Nichiban Standaard 50mm 50 meter

077TAPE
Duct tape grijs

Duct tape van Nichiban Standaard is een veelzijdig en duurzaam plakband dat vaak wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is een rollende tape met een breedte van 50 mm en een lengte van 50 meter.

Deze duct tape staat bekend om zijn hoge kwaliteit en stevigheid. Het heeft een sterke kleefkracht, waardoor het geschikt is voor het vastzetten, afdichten en repareren van verschillende materialen, waaronder kunststof, hout, metaal en stof.

Het gebruik van de Nichiban Standaard duct tape is handig in zowel huishoudelijke als professionele omgevingen. Het kan worden gebruikt voor het bundelen van kabels, het repareren van gebarsten voorwerpen, het verstevigen van verpakkingen en het tijdelijk vastzetten van objecten.

Met een lengte van 50 meter is deze rol duct tape voldoende voor veel klussen en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is ook gemakkelijk af te scheuren, waardoor het gebruik ervan snel en eenvoudig is zonder dat er een schaar of mes nodig is.

Al met al is de Nichiban Standaard duct tape met een breedte van 50 mm en een lengte van 50 meter een betrouwbare keuze voor diverse plaktoepassingen, zowel thuis als op het werk.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 17,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Gaffa tape, grijs, 50 mm, 50 meter, Nichiban. grijs / podiumtape