Hihatstandaard Pearl H-1050 op = op

073PEH-1050
De Pearl H-1050 Eliminator is een hi-hat statief, ontworpen voor drummers die op zoek zijn naar precisie, duurzaamheid en aanpasbaarheid in hun hi-hat setup. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de Pearl H-1050 Eliminator hi-hat stand:

Eliminator-serie: De H-1050 behoort tot de Eliminator-serie van Pearl, wat aangeeft dat het pedaal is ontworpen met geavanceerde functies en hoogwaardige materialen.

Verstelbare spanning: Het hi-hat statief is voorzien van een verstelbare spanning voor de veer. Drummers kunnen de veerspanning aanpassen aan hun voorkeur, wat de respons en het speelgevoel van de hi-hat beïnvloedt.

Direct Pull Action: Het pedaal maakt gebruik van het Direct Pull Action-systeem, wat resulteert in een directere en snellere respons bij het bedienen van de hi-hat. Dit systeem verbetert de controle en maakt snellere voetbewegingen mogelijk.

Adjustable Footboard: De voetplaat van het pedaal is verstelbaar, waardoor drummers de hoek van het pedaal kunnen aanpassen aan hun speelstijl en comfortniveau.

QuadBeater: De H-1050 wordt geleverd met de QuadBeater klopper, die vier verschillende klopperoppervlakken heeft. Drummers kunnen schakelen tussen deze oppervlakken om verschillende aanslagresponsen te verkrijgen.

Double Braced Legs: Het statief heeft dubbelbenige poten voor extra stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat het hi-hat statief stevig op zijn plaats blijft tijdens het spelen.

Swivel Legs: De poten van het statief kunnen worden gezwenkt, wat handig is voor drummers om de hi-hat stand in te stellen in krappe ruimtes of specifieke configuraties.

Uni-Lock Tilter: De Uni-Lock Tilter maakt het mogelijk om de hoek van de hi-hat bekkens eenvoudig aan te passen en te vergrendelen, waardoor drummers volledige controle hebben over de positionering van hun hi-hat bekkens.

Over het algemeen biedt de Pearl H-1050 Eliminator hi-hat stand een combinatie van duurzaamheid, aanpasbaarheid en geavanceerde functies om tegemoet te komen aan de behoeften van veeleisende drummers.

Nu in de opruiming op = op !

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
Nu voor € 250,00 Normale prijs € 318,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
PEARL H-1050

Het Pearl H-1050 hihat-statief is een zeer degelijk statief met dubbelbenige constructie en zowel spikes als rubberen voeten als optie. Daardoor heeft het statief op elke ondergrond een stevige positie. Het Redline pedaal heeft een verstelbare Traction Plate, zodat u zelf kunt instellen hoeveel grip het pedaal geeft. De Direct Drive-aandrijving zorgt voor een zeer natuurlijke respons en vloeiende overdracht vanaf het pedaal naar het bekken.