Paukenvel 34" Remo

065MRTI34
Het Paukenvel 34" Remo plastic is een hoogwaardig vel dat speciaal is ontworpen voor gebruik op pauken met een diameter van 32 inch. Het vel is gemaakt van een enkele laag plastic materiaal en biedt een heldere en scherpe klank met een uitstekende projectie.

Het Remo plastic paukenvel is duurzaam en kan langdurig worden gebruikt zonder te scheuren of te breken. Het vel is eenvoudig te installeren en aan te passen aan de individuele voorkeuren van de speler.

Over het algemeen is het Paukenvel 34" Remo plastic een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar paukenvel met een heldere en scherpe klank. Het is geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen, waaronder klassieke en symfonische muziek, en biedt een uitstekende projectie en responsiviteit voor professionele paukspelers.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 85,00
TI-3400-00 Our standard Timpani (tympani) head has a bright, clear sound which has been the standard in schools for decades. This is the ideal head for all general purpose applications.

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
TI-3400-00