Bb Bas Besson BE994-2 Sovereign

02BH994-2
De Besson Bb Bas Model 994-2 Sovereign is een hoogwaardig koperen blaasinstrument dat veel wordt gebruikt in symfonische en harmonieorkesten. Dit model is voorzien van vier ventielen, waarvan de vierde een compensatie-systeem heeft. Het compensatie-systeem zorgt ervoor dat het instrument in alle registers gelijkmatig gestemd blijft.

Het instrument heeft een cilindrische boring en een grote 19 inch beker, gemaakt van geel koper en voorzien van een verzilverde afwerking. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar draagt ook bij aan de rijke en diepe klank van het instrument.

Het ontwerp van de Besson Sovereign 994-2 is gericht op het bieden van een optimale respons en intonatie. De combinatie van het grote formaat en de nauwkeurige afstemming zorgen voor een krachtige en volle klank.

De Besson Sovereign 994-2 wordt geleverd in een stevige koffer incl. wielen, die het instrument goed beschermt tijdens transport en opslag. De koffer heeft een comfortabele handgreep en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van accessoires, zoals mondstukken en ventielolie.

Al met al is de Besson Bb Bas Model 994-2 Sovereign met compensatie-systeem een hoogwaardig instrument dat geschikt is voor professionele muzikanten die op zoek zijn naar een instrument met een krachtige en volle klank, een optimale respons en intonatie, en een fraaie uitstraling. Het compensatie-systeem zorgt ervoor dat het instrument in alle registers gelijkmatig gestemd blijft, wat het een veelzijdig instrument maakt voor diverse muziekstijlen. De verzilverde afwerking en de nauwkeurige afstemming maken dit instrument een topkeuze voor bassisten in symfonische en harmonieorkesten. De stevige koffer zorgt voor een veilig transport en opslag van het instrument.

Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
€ 12.550,00
14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Besson sovereign Bb bas model 994
boring Ø .730" (18,54 mm)
handgemaakte messing beker Ø 19" (483 mm)
4 ventielen incl. compensatie (3+1)
Verzilverd in koffer
Gewicht: 11 800 g
Dit zijn vergelijkbare producten