Tromsleutel Pearl K-080

077PEK-050
De tromsleutel van Pearl, model K-080, is een speciaal gereedschap dat wordt gebruikt om de spanning van de spanbouten op een trommel aan te passen. Deze sleutel is ontworpen om een stevige grip te bieden en gemakkelijk te gebruiken te zijn tijdens het stemmen van je trommel.

Het model K-080 tromsleutel van Pearl is gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Het heeft een compact formaat dat gemakkelijk in je drum tas past, zodat je het altijd bij de hand hebt tijdens repetities, optredens of oefensessies.

De tromsleutel heeft een specifieke vorm die past op de spanbouten van de meeste trommels. Aan de ene kant heeft het een vierkante opening die past op de spanbouten, terwijl de andere kant een handvat heeft voor een comfortabele grip tijdens het draaien van de spanbouten.

Om de trommel te stemmen met de K-080 tromsleutel, plaats je de vierkante opening van de sleutel op de spanbouten en draai je met de klok mee om de spanning te verhogen of tegen de klok in om de spanning te verlagen. Het is belangrijk om de spanning gelijkmatig aan te passen voor een evenwichtige en harmonieuze klank van de trommel.

De Pearl K-080 tromsleutel is een essentieel hulpmiddel voor drummers om hun trommels nauwkeurig te stemmen en de gewenste geluidskwaliteit te bereiken. Met dit handige gereedschap kun je gemakkelijk en snel de spanning van de spanbouten aanpassen en de klank van je trommel naar wens aanpassen.

Kortom, de Pearl tromsleutel model K-080 is een duurzaam en handig gereedschap dat speciaal is ontworpen voor het aanpassen van de spanning van de spanbouten op een trommel. Met zijn compacte formaat en comfortabele grip is deze tromsleutel een onmisbaar hulpmiddel voor drummers om hun trommels te stemmen en de gewenste klank te bereiken.Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 4,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De Pearl drumsleutel met vierkante kop