Percussiepad Carlsbro Okto A

070CAOKTOA
Percussiepad Carlsbro Okto A
Percussiepad Carlsbro Okto A
Je eigen samples, achtergrondtracks en click tracks: In je handpalm

De Roland SPD::ONE WAV PAD is een gloednieuwe digitale percussiepad, die het voor muzikanten mogelijk maakt om met hun eigen sounds en samples te performen. Geluidsbestanden importeren is heel simpel: verbind de SPD::ONE WAV PAD met een PC of Mac en sleep je WAV-bestanden naar de externe drive die op je computer verschijnt. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar complete begeleidingstracks of enkelvoudige samples: op enkele seconden tijd zijn je sounds ingeladen en speelklaar. Eenmaal je klaar bent met inladen, kan je de robuuste maar aanslaggevoelige pad bespelen met sticks, handen of voeten. De trigger treshold-instellingen kunnen makkelijk aangepast worden met intuïtieve bedieningsknoppen.

De draagbare SPD::ONE WAV PAD wordt aangedreven door batterijen of netstroom. Je kunt hem op de vloer of op een tafel plaatsen, of monteren in gelijk welke drumopstelling met behulp van de meegeleverde adapter. De bediening is zeer eenvoudig, zelfs voor muzikanten die niet technisch aangelegd zijn. Het aanpassen van de sound, het volume, de balans en meer kan allemaal aangepast worden via slechts vier knoppen op het controlepaneel. Of je nu een drummer, percussionist, gitarist, dj of een zanger(es) bent: de SPD::ONE WAV PAD is een eenvoudige en flexibele oplossing om je klankenpalet mee uit te breiden en je performances mee te versterken.

Een digitale percussiepad die je met sticks, handen of voeten kunt bespelen

Elke muzikant is een individu, en je instrumenten dienen je creativiteit en speelstijl mee te ondersteunen. De SPD::ONE WAV PAD laat je spelen zoals jij dat wil. Deze compacte digitale percussiepad kan bespeeld worden met drumsticks, handen of zelfs je voeten! Daarnaast kun je ook de gevoeligheid en de trigger treshold-instellingen aanpassen in een handomdraai, via twee draaiknoppen aan de zijkant van de unit. Drummers en percussionisten zullen gek zijn op de solide feel en de natuurlijke terugslag, gitaristen kunnen op een vertrouwde manier met hun voeten de unit bespelen voor four-on-the-floor beats, en zo goed als élke muzikant kan sounds spelen met zijn/haar handen, zonder vrees voor pijnlijke handen en vingers op het einde van de sessie.

Importeer complete songs, achtergrondtracks en clicks

De SPD::ONE WAV PAD kan WAV-audiobestanden* importeren en spelen. Van achtergrondtracks naar individuele samples zoals stemfrasen, drumsounds en muzikale sequenties: als je het kunt opnemen, kun je het inladen in de SPD::ONE WAV PAD en spelen. Het importeren van audio is heel eenvoudig: verbind de unit met een PC of Mac via USB en drag en drop je bestanden. Samples kunnen op verschillende manieren getriggered worden, via een rist afspeelopties, zoals polyphonic, monophonic of alternate. Met de SPD::ONE WAV PAD is het eenvoudiger dan ooit om tijdens een optreden met je eigen sounds te spelen.

Compatibel WAV-dataformaat: 44.1 kHz, 16-bit, stereo of mono.

Speel click tracks simultaan - en synchroon - met achtergrondtracks

Het afspelen van begeleidingstracks voorziet zelfs bij kleine optredens een productie van studioniveau. Alles wat opgenomen kan worden in de studio, kan met de SPD::ONE WAV PAD live gebracht worden. Om het juiste tempo aan te houden bij begeleidingstracks, heb je een click track nodig, en de SPD::ONE WAV PAD kan die voorzien. Geïmporteerde audio click tracks, die je samen met de begeleidingstracks in je DAW gecreëerd hebt, zullen simultaan afspelen. En nu komt het slimme gedeelte: de begeleidingstrack is zowel hoorbaar via de main- als headphones-uitgangen, maar de click track wordt uitsluitend afgespeeld via de hoofdtelefoon; ideaal voor monitoring op het podium. Tijdens het spelen, kan de volumebalans tussen de backing en click track aangepast worden via de Balance Mix-knop. De hoofdtelefoonuitgang is ontworpen voor luide geluidsvolumes tijdens het monitoren. Zo ben je er zeker van dat je zelfs op de luidste podia alles blijft horen.

Stapel audiobestanden en personaliseer je sounds

De SPD::ONE WAV PAD is heel eenvoudig te gebruiken, maar kan ook overweg met serieuze en creatieve opstellingen. Tot drie audiobestanden kunnen op elkaar gestapeld worden: één enkele aanslag kan dus tegelijk drie sounds triggeren. Stel je voor: een diepe 808 kick gecombineerd met een hand clap en een stemfrase! Deze unieke stapeltechniek biedt eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt zelfs verschillende sounds triggeren afhankelijk van hoe hard of zacht je op de pad slaat. Tijdens het spelen van een hi-hat kun je bijvoorbeeld de gesloten hi-hat triggeren door zacht te slaan, en een open hi-hat door hard te slaan. De SPD::ONE WAV PAD maakt het mogelijk om op verbluffend veelzijdige manieren te performen.


Past makkelijk in je bestaande instrumentopstelling

De SPD::ONE WAV PAD is compact genoeg om in je bestaande instrumentopstelling te passen, zonder dat je daarvoor je andere materiaal dient te verplaatsen. Met de meegeleverde montageadapter kun je de pad heel makkelijk aan een hi-hat-, cimbaal- of tom-statief* vastmaken, of zelfs aan een microfoonstatief. Je kunt de SPD::ONE WAV PAD kan ook bespelen zonder hem ergens aan vast te maken: plaats hem gewoon op de grond, op een tafel of op eender welke stabiele ondergrond.

Past op percussiestatieven met een staafdiameter van 8.0-12.7 mm.

Draagbaar en gebouwd voor onderweg

Je kunt de SPD::ONE WAV PAD eender waar mee naartoe nemen, dankzij zijn compacte afmetingen en werking op batterijen. Hij is licht genoeg om mee te nemen in een tas of instrumentcase, maar robuust genoeg om te reizen dankzij zijn metalen behuizing. Je kunt onderweg zelfs je eigen sounds spelen en producen via de hoofdtelefoon, en ze dezelfde avond toevoegen aan je set-list.

Makkelijke bediening via vier knoppen

Het bedienen van de SPD::ONE WAV PAD is heel eenvoudig. Er zijn geen complexe submenu’s of knoppensequenties: selecteer de klanken die je wilt door de bank selector in een van de 12 positites te draaien, en de pad aan te slaan om te spelen. Met slechts vier hoofdknoppen op het frontpaneel bevinden alle instellingen zich aan je vingertoppen: inclusief de mogelijkheid tot het aanpassen van je sounds, het geluidsvolume en de klankbalans.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 276,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 5,95
Vanaf 75 Euro gratis verzending
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
Omschrijving
SPECIFICATIONSNumber of Recordable Wave Data12

*Layer and Click waves data are excludedMemory4 GB (approx. 360 min. in stereo)Data FormatWAV (44.1 kHz, 16 bits, Stereo/Mono)ControlsWAVE knob
[PHONES] knob
[MIX] knob
[MASTER] knob
[ALL SOUND OFF] button
[THRES] knob
[SENS] knob
[POWER] switchIndicatorTRIG IndicatorConnectorsMASTER OUT (STEREO) jack: Stereo 1/4-inch phone type
PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
USB port: Micro-B type
DC IN jackUSBMass Storage Class
MIDIPower SupplyRechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) x 4
Alkaline battery (AA, LR6) x 4
AC adaptor (DC9V)Current Draw300 mA (DC IN)

*Expected battery life under continuous use
Rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6):
Normal use: Approx. 7hours
Maximum load use: Approx. 4hours

Alkaline battery (AA, LR6):
Normal use: Approx. 6hours
Maximum load use: Approx. 3hours

*These can vary depending on the specifications of the batteries, capacity of the batteries, and the conditions of use.AccessoriesOwner's manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
Attachment
Attachment screws x 2
Holder mounting screws (bolt x 1, nut x 1, washers x 2)*
*Acceptable rod diameters: 8.0–12.7 mm (3/8–1/2 inch)
Alkaline batteries (AA, LR6) x 4Options (sold separately)AC adaptor: PSA-S series
Stereo Split Cable: PCS-31L
Personal drum monitor: PM-10
Headphones: RH-300VSIZE AND WEIGHTWidth140 mm
5-9/16 inchesDepth160 mm
6-5/16 inchesHeight56 mm
2-1/4 inchesWeight900 g
2 lbs