Klokkenspel Majestic MK300 Light mars

060MK300
Klokkenspel Majestic MK300 Light mars
Klokkenspel Majestic MK300 Light mars
Marching Mallet instrumenten zijn een geweldige aanvulling voor uw slagwerkensemble. Zowel tijdens de mars of op het podium.

De Majestic MK300 is een ultralicht klokkenspel. Het gesloten frame is van aluminium gemaakt. Deze zorgt ook voor de versterking ( klankkast) van de toetsen. De klankplaten zijn van solide aluminium. Licht van gewicht. Dit zorgt voor een aangename heldere klank. De projectie is iets minder dan zijn grotere broer de MK601. Satijn structuur om spiegeling te voorkomen.

Een juiste stokkenkeuze is van grote invloed op de klank van een klokkenspel. Dit wordt over het algemeen zwaar onderschat. Een klokkenspel heeft hardere stokken nodig dan een xylofoon. Ook het gewicht van de bol van de stok moet in balans zijn met het gewicht en resonantie terugslag. Gebruik de bijgeleverde stokken of een soortgelijke hardheid bol.

Geschikte stokken zijn b.v. hard kunststof bol, harde rubberen bol. Let op! Aluminium toetsen zijn niet geschikt voor solide brass bol! De massa van brass is te zwaar voor Aluminium toetsen.

Geleverd met harnas T Bar model.

Specificaties:
• Solide aluminium toetsen
• Echte klokkenspel sound
• Binnen en buiten gebruik
• Speelbereik: 2.5 octaaf van G5 t/m C8
• Stemming: A4=442HZ
• Gewicht: 5 KG inclusief harnas
€ 381,00
Light marching bells Carrier included Solid aluminum bars Range: 2.5 octaves (g''-c''''') Tuning: A=442 Weight: 5 kgs (carrier included)

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 3,95
Vanaf 75 Euro gratis verzending
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
Omschrijving
Incl. Carrier