Gespreid betalen voor je instrument met alle gemak

Een goed instrument hebben is natuurlijk essentieel voor elke muzikant. Alleen met een goed instrument komen je talenten echt tot ontwikkeling. Maar ja, soms is de aanschafprijs voor een goed instrument hoger dan je dacht of hoopte. In dat geval bieden we je de mogelijkheid tot het kopen van een instrument op basis van huurkoop.

Wat is huurkoop?

Huurkoop is dat je je instrument na een aanbetaling van 45 procent in maandelijkse termijnen aan ons betaalt. Je machtigt ons om die maandelijkse betalingen te incasseren van je bankrekening. Na afloop van de 12 of 24 termijnen is het instrument helemaal van jou.

Instrumenten tot 3000 Euro kun je betalen in twaalf termijnen, instrumenten duurder dan 3000 Euro kun je ook betalen in 24 termijnen.

Ook online je huurkoop regelen

Je kunt je huurkoop ook online regelen bij ons. Bij elk product dat in aanmerking komt voor huurkoop, staat welke aanbetaling nodig is en welke de maandtermijnen zijn.

Vragen over kopen met huurkoop? Bel onze service desk: 0513 - 468040

Hoe werkt het ?

Voor een huurkoop instrument betaal je 45 procent aan. Via de website kan je ingeval van huurkoop alleen betalen met iDEAL. Je IBAN nummer in combinatie met je adres en geboortedatum zijn voor ons voldoende om te controleren of je in aanmerking komt voor huurkoop. We controleren dus je gegevens en doen een kredietcheck.

Als alles in orde is, ontvang je van ons bericht en wordt je order geleverd. Mocht er iets niet in orde zijn, dan nemen we contact met je op. Mocht er onverhoopt geen mogelijkheid zijn tot huurkoop, dan boeken we je aanbetaling direct terug. Let op; aanschaf via huurkoop is alleen mogelijk voor klanten binnen Nederland.

Wat kost huurkoop?

Wij rekenen voor je huurkoop een vergoeding van 5 procent van de aanschafwaarde per jaar. Als je online bij ons koopt, zie je ook direct bij het product en in je winkelwagen deze kosten vermeld en weet je meteen wat je uiteindelijk betaald voor kopen met huurkoop.

Huurkoop regelen in de winkel?

Natuurlijk kun je je huurkoop ook regelen bij ons in de showroom in Heerenveen. Ook dan doe je een aanbetaling via een pin-betaling en worden de overige termijnen maandelijks van je rekening geïncasseerd.

Huurkoop beëindigen?

Bevalt je instrument niet of wil je om andere redenen geen gebruik meer maken van het instrument, dan kun je de huurkoop stop zetten. Uiteraard pas nadat je het instrument bij ons hebt ingeleverd. Dit kan alleen in de winkel in Heerenveen, want we willen wel graag weten wat de staat is van het instrument. We gaan er immers vanuit dat je het instrument niet hebt beschadigd.