Eb Baritonsaxriet Legere 2,5 plastic

051LE-BS25
Eb Baritonsaxriet Legere 2,5 plastic
Légère Standard
Légère rieten worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat zich gedraagt als riethout in natte toestand. Légère rieten hebben geen porieën, waardoor ze ongevoelig zijn voor vuil en veranderingen in vochtigheidsgraad. Légère rieten hoeven dus ook niet te worden ingespeeld.
Het fabricageproces is dusdanig nauwkeurig dat de sterkte buitengewoon constant is. Dit betekent dat u de Légère rieten kunt gebruiken als een referentie voor andere merken. Rieten vervaardigd van "echt" riethout zijn ook qua sterkte aan schommelingen onderhevig.

Légère rieten zijn leverbaar in 1/4 sterktes
Merk: Légère
Instrument: saxofoon - bariton
Materiaal: kunststof
Muziekstijl: universeel
Uitvoering: unfiled
Op voorraad Klaar voor verzending!
€ 26,00
Légère Standard Légère rieten worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat zich gedraagt als riethout in natte toestand. Légère rieten hebben geen porieën, waardoor ze ongevoelig zijn voor vuil en veranderingen in vochtigheidsgraad. Légère rieten hoeven dus ook niet te worden ingespeeld. Het fabricageproces is dusdanig nauwkeurig dat de sterkte buitengewoon constant is. Dit betekent dat u de Légère rieten kunt gebruiken als een referentie voor andere merken. Rieten vervaardigd van "echt" riethout zijn ook qua sterkte aan schommelingen onderhevig. Légère rieten zijn leverbaar in 1/4 sterktes Merk: Légère Instrument: saxofoon - bariton Materiaal: kunststof Muziekstijl: universeel Uitvoering: unfiled Bekijk alle rieten voor de baritonsaxofoon

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending:€ 7,95
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
 betaal met iDEAL  
aangesloten bij webshop keurmerk

 

Omschrijving
standard
Specificaties
  • Merk 
  • Legere
  • Incl. case 
  • Nee
Specificaties
Eb Baritonsaxriet Legere 2,5 plastic voor € 26,00 bij https://www.vanderglas.nl/.