Drum Gear Snareworks 14x5 bronze

070DGS-BZ1450
Drumgear Snareworks 14x5 bronze
Klassiek design en supersound: veel snare voor je geld !

Snaredrum 14 x 5 inch model. Onder het chroom vind je een ketel van 1 mm dik staal. Dit levert een krachtige, open klank. Met name vanaf het midden klinkt de snare stevig door. Zeer geschikt voor drummers met hoog volume.
Levertijd: 5 tot 7 dagen
€ 399,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op
retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzendkosten €7,95.
Vanaf 75 Euro gratis verzending
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
 betaal met iDEAL  
Omschrijving
Drum Gear is een jong merk (ze bestaan pas sinds 2007), maar zeer de moeite waard! Drum Gear maakt kwalitatief hoogwaardige snaredrums die fantastisch klinken met een mooi en klassiek design. Daarbij voegen ze ook interessante en in de praktijk bewezen features toe en zorgen ze voor een scherpe prijs! Drum Gear is daarom in korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd snare-drum merk onder profs en studio’s. Alle snare's van Drum Gear zijn voorzien van prachtige tube lugs, een S2-PRO strainer en een hoogwaardige snarenmat met carbon steel snaren.
Specificaties
Specificaties
Merk DrumGear

Over DrumGear

DrumGear maakt al vanaf 2007 snaredrums van hoge kwaliteit. Hun visie in het kort: geef de best klinkende snaredrums een mooi design, voeg daarbij interessante nuttige features toe en zorg voor een scherpe prijs! Door die drie ingrediënten is DrumGear is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd snaredrum merk onder profs en studio’s.

Volgens DrumGear zijn er drie zaken van belang voor je sound: afmeting, materiaal en spanrand. DrumGear geeft je de mogelijkheid deze drie aspecten te combineren. Zo ben je in staat om bijna elk denkbaar geluid te creëren. Bovendien: De prijzen van DrumGear snaredrums zijn scherp.