Crash Istanbul Xist 22" Brilliant

074IBXCB22
Het Istanbul Xist Brilliant 22" Crash bekken is een opvallend bekken met een heldere klank en een stralende afwerking. Met een diameter van 22 inch biedt dit crash bekken een royale omvang die een diepe, volle klank produceert met een uitstekende projectie en definitie.

Het "Brilliant" kenmerk van dit bekken verwijst naar de glanzende, gepolijste afwerking, die niet alleen visueel opvallend is, maar ook bijdraagt aan de helderheid en helderheid van de klank. Deze afwerking zorgt voor een scherpe, snijdende klank met een sprankelende sustain, waardoor het bekken gemakkelijk opvalt in elke mix.

Het gewicht van het bekken valt meestal in het medium bereik, wat resulteert in een gebalanceerde respons met een goede balans tussen helderheid en warmte. Het bekken heeft een levendige en expressieve klank met een snelle aanval en een rijke, volle sustain.

De klank van het Istanbul Xist Brilliant 22" Crash bekken is warm en vol, met een uitgesproken stokdefinitie en een heldere, sprankelende klank. Het bekken levert een krachtige explosie van geluid en een heldere, doordringende sustain, waardoor het perfect is voor zowel ritmisch spel als voor accenten en crashes.

Kortom, het Istanbul Xist Brilliant 22" Crash bekken is een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een bekken met een heldere klank en een stralende afwerking. Met zijn hoogwaardige constructie en expressieve klanken zal dit bekken zeker een waardevolle toevoeging zijn aan elke drumsetup.
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 325,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten