Bekken 20" Zildjian A Custom medium Ride

074ZIAC20
De Zildjian 20" Medium Ride uit de A Custom-serie is een bekken dat bekend staat om zijn heldere klank, uitstekende projectie en veelzijdigheid. Met een diameter van 20 inch biedt dit bekken een gemiddelde grootte die een goede balans biedt tussen definitie, volume en respons.

Het medium gewicht van het bekken zorgt voor een gebalanceerde klank met een heldere stokdefinitie en een uitgesproken beltoon. De klank heeft een levendige en rijke textuur, met een warme basis en een heldere boventoon. Dit maakt het bekken geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen, van jazz en fusion tot rock en pop.

De A Custom-serie van Zildjian staat bekend om zijn heldere klanken en snelle respons, en deze Medium Ride is daar geen uitzondering op. Het bekken heeft een heldere en doordringende beltoon die goed doorklinkt zonder te overheersen, waardoor het ideaal is voor zowel ritmische patronen als melodisch spel.

De handmatige hamering en afwerking van het bekken dragen bij aan de complexiteit en de dynamiek van de klank, waardoor het een levendige en expressieve respons heeft. Het bekken heeft ook een uitstekende controle, waardoor het gemakkelijk te spelen is bij zowel lage als hoge volumes.

Over het algemeen is de Zildjian 20" Medium Ride uit de A Custom-serie een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een bekken met een heldere klank, een veelzijdige respons en een uitstekende projectie.
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
Nu voor € 309,00 Normale prijs € 410,00
Brilliant Finish - Mid Sound Long Sustain - General Volume Medium Thin Weight

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Stok definitie blijft goed hoorbaar
heerlijk bekken met warme ondertonen