Basmondstuk Denis Wick 3L Classic

050DWZBS3L
Basmondstuk Denis Wick 3L Classic
Basmondstuk Denis Wick 3L Classic Basmondstuk Denis Wick 3L Classic Basmondstuk Denis Wick 3L Classic Basmondstuk Denis Wick 3L Classic
Classic Tuba Mouthpiece – Silver Plated
5286 Silver Plated
Maat: 3L
Deep cup Large fitting
• Cup diameter: 31.25 mm
• Rand breedte: 8.11 mm
• Throat: 8.78 mm
• Backbore: V-Type
• Silver Plated

€ 102,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Afterpay

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 3,95
Vanaf 75 Euro gratis verzending
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Afterpay zonder extra kosten
Omschrijving
Onze meest geliefde orkest model, dit heeft een afgeronde Cup, enorme keel en backbore en maakt een rijk orgel-achtig geluid. Het heeft minder intonatie problemen dan de VB 24aw, hoewel er sterke chops nodig zijn om de toonhoogte in zeer hoge register te behouden, omdat de keel zo groot is. Massale low register – dit transformeert het geluid van E platte tuba's in een echt Full-gestemde orkest instrument. Dit model is ook erg populair als een band mondstuk, omdat het een zeer ' blending ' weelderige geluid maakt. Uitstekend gevoel van veiligheid met een goed gedefinieerde innerlijke rand aan de rand, en veel ' grip ' van de prachtige Silver plating.

Van solo-literatuur tot orkest prestaties, Denis Wick tuba-mondstukken voldoen aan de eisen van elke muzikale stijl. Alle modellen hebben een grote flexibiliteit, produceren een rijk geluid en hebben heldere boventonen.