Aandrijfriem vibrafoon Yamaha YV3300

077YA-RIEM
De aandrijfriem YV3300 voor de Yamaha vibrafoon is een essentieel onderdeel voor de werking van de motor die de resonatorbuizen van de vibrafoon openen en sluiten. Deze aandrijfriem zorgt voor een soepele en consistente beweging, wat cruciaal is voor het creëren van het vibrato-effect dat kenmerkend is voor de Yamaha vibrafoons. Hier zijn enkele kenmerken en details over de YV3300 aandrijfriem:

Materiaal: De riem is gemaakt van duurzaam rubber of een vergelijkbaar materiaal dat bestand is tegen slijtage en rek. Dit zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik.

Lengte en breedte: De de riem is specifiek ontworpen om perfect te passen op de Yamaha vibrafoon model YV-3300. Dit betekent dat de riem nauwkeurig aansluit op de tandwielen en andere mechanische onderdelen van het instrument.

Compatibiliteit: De YV3300 aandrijfriem is specifiek ontworpen voor bepaalde modellen van Yamaha vibrafoons. Het is belangrijk om te controleren of de riem geschikt is voor jouw specifieke model om een goede werking te garanderen.

Installatie: Het installeren van de aandrijfriem vereist enige technische vaardigheid en kennis van de vibrafoonmechanica. Het wordt aanbevolen om de instructies van de fabrikant te volgen of een professionele technicus in te schakelen voor de installatie.

Functie: De riem verbindt de motor met de resonatorbuizen. Wanneer de motor draait, beweegt de riem de buizen op en neer, wat het vibrato-effect veroorzaakt. Dit effect is essentieel voor het kenmerkende geluid van de vibrafoon en draagt bij aan de expressiviteit van het instrument.

Als je de aandrijfriem YV3300 wilt vervangen of een nieuwe nodig hebt, is het aan te raden om contact op te nemen met een officiële Yamaha-dealer of een erkende muziekwinkel om er zeker van te zijn dat je het juiste onderdeel krijgt.

Bando 3000 N15 CD
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 27,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Bando 3000 N15 CD