Bekken 16" Istanbul Alchemy Crash Rock

074IBALC16R
Het Istanbul Alchemy 16" Crash Rock bekken is een opmerkelijk percussie-instrument dat bekend staat om zijn robuuste en krachtige klank, ontworpen voor de vereisten van rockmuziek. Met een diameter van 16 inch biedt dit crash bekken een gemiddelde grootte die een veelzijdige en dynamische klank produceert, geschikt voor diverse muziekstijlen.

Het "Rock" kenmerk van dit bekken suggereert dat het ontworpen is om een krachtige projectie te bieden, zodat het over een luid spelende band heen kan snijden. Dit bekken heeft meestal een medium tot zwaar gewicht, wat resulteert in een stevige en solide respons met een sterke aanval en een langere sustain. Hierdoor kan het bekken goed overweg met intensief gebruik en zware dynamiek.

De klank van het Istanbul Alchemy 16" Crash Rock bekken is krachtig en assertief, met een heldere stokdefinitie en een explosieve respons. Het bekken levert een krachtige explosie van geluid met een snelle aanval en een lange sustain, waardoor het ideaal is voor accenten en crashes in rockmuziek. Het bekken kan ook een subtiele wasachtige ondertoon hebben, afhankelijk van de exacte samenstelling van het Alchemy-legering en het fabricageproces.

De afwerking van dit bekken kan variëren, maar het heeft vaak een traditionele uitstraling met een onbewerkte, gehamerde afwerking die de klanktextuur verrijkt en bijdraagt aan de complexiteit van de klank.

Kortom, het Istanbul Alchemy 16" Crash Rock bekken is een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een krachtig en robuust crash bekken met een sterke projectie en een dynamische klank. Met zijn hoogwaardige constructie en expressieve klanken zal dit bekken zeker een waardevolle toevoeging zijn aan elke rockdrumsetup.
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
Nu voor € 100,00 Normale prijs € 200,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten