Bekken 22" Istanbul ACH 22 China bekken

074IB-ACH22
Het Istanbul 22" China bekken is een krachtig en expressief percussie-instrument dat bekend staat om zijn explosieve klank en opvallende visuele uitstraling. Met een diameter van 22 inch biedt dit China-bekken een grote omvang die een diepe, donkere klank produceert met een indrukwekkende projectie en definitie.

Dit China-bekken heeft meestal een traditionele afwerking, wat betekent dat het een onbewerkte, gehamerde en handgemaakte uitstraling heeft. Deze afwerking draagt bij aan de complexiteit en dynamiek van de klank, waardoor het bekken een rauwe en expressieve klankkarakter heeft.

De klank van het Istanbul 22" China bekken is explosief en trashy, met een scherpe aanval en een snel vervagende sustain. Het bekken levert een krachtige burst van geluid met een karakteristieke "wassing" of "sizzle" die ontstaat door de complexe hamering en de dunne constructie van het bekken. Dit maakt het bekken perfect voor accenten, crashes en speciale effecten in een breed scala aan muziekstijlen, zoals rock, metal, en experimentele muziek.

De bel van het bekken heeft meestal een heldere en doordringende klank die goed doorklinkt, waardoor het bekken geschikt is voor zowel ritmisch spel als voor accenten en effecten. De grote omvang van het bekken draagt bij aan de kracht en impact van de klank, waardoor het bekken gemakkelijk opvalt in elke mix.

Kortom, het Istanbul 22" China bekken is een indrukwekkend percussie-instrument met een krachtige klank en een opvallende visuele uitstraling. Met zijn hoogwaardige constructie en expressieve klanken zal dit bekken zeker een waardevolle toevoeging zijn aan elke drumsetup.
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
Nu voor € 295,00 Normale prijs € 395,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten