Hihatstandaard Pearl H-2050 Eliminator

073PEH-2050
De H-2050 Hi-Hat Stand van Pearl biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden in de bediening van de hi-hat pedaal.

Met veel van de belangrijkste kenmerken van onze wereldklasse Eliminator: Redline bass drum pedalen, is de H-2050 het enige hi-hat standaard dat is uitgerust met het gepatenteerde verwisselbare Twin-Cam systeem van Pearl. Van de "Perfect Circle" lineaire actie (Zwarte Cam,) tot de Radicale Progressieve actie (Rode Cam,) de PosiLink aandrijffunctie brengt gevoel en functiecontrole naar nieuwe hoogten.

Het veranderen van actie en gevoel is zo eenvoudig als het indrukken van de cam-ontgrendelingsknop en het plaatsen van een andere cam. Zijn bijgeleverde Redline Pedalboard heeft Pearls exclusieve omkeerbare Traction Plate inzetstuk, waardoor individuele tractie grip configuratie mogelijk is om aan uw exacte speelvereisten te voldoen.

Tot slot vormen het inklapbare solide framepedaal en de met Trident gestabiliseerde dubbele stutpoten een perfect driepootsysteem om meerdere pedaalopstellingen te accommoderen. Het verschil is duidelijk: H-2050 is geavanceerde, snelle en persoonlijke uitrusting voor de technisch georiënteerde drummer.

DRIVE PosiLink Twin Double Chain

CLUTCH Rapid Lock Clutch (U.S. Patent #93556725)

LEGS Double Braced Dual Leg with Swivel Function

FEET Spike/Rubber Feet

TENSION Spring Tension Dial

FOOTBOARD Redline Reversible Traction Plate

SEAT CUP Adjustable Hinged

PEDAL FRAME Collapsible/Foldable

INSTRUCTION MANUAL HI-HAT STAND set up Manual for H-2050
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 385,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Algemeen
Doordat hij maar twee poten heeft is het Pearl H-2050 Eliminator hi-hat statief eenvoudig in elke drumopstelling in te passen. Heel handig in combinatie met een dubbel bassdrumpedaal. Toch staat hij stabiel dankzij de rubberen voeten, waar bovendien ook spikes in verstopt zitten. Bijzonder aan dit statief is dat de cams verwisselbaar zijn, vergelijkbaar met de bassdrumpedalen van Pearl. Zo kan de respons van het pedaal worden aangepast van mild naar wild. Het statief is uitgerust met een SuperGrip Clutch, met een groot contactoppervlak voor een extra stevige grip. De gepatenteerde seat cup waarop het bekken ligt zorgt voor stabiliteit en een consistente klank. Met een draaiknop is de veerspanning makkelijk aan te passen.

Eliminator Redline voetplaat
Dit statief heeft dezelfde voetplaats als de Eliminator Redline bassdrumpedalen. De rode stippen in deze unieke traction plate kunnen worden aangepast, om juist meer of minder grip te geven. Voor de voetplaat is bovendien een uniek docking station aangebracht, waarmee hij tijdens transport kan worden vastgeklemd. Ook is de voetplaat in drie verschillende posities in te stellen, voor nog meer aanpassingen in het speelgevoel.