Drumstokken Vic Firth MS2 marching 17"

072VFHT-MS2
De Vic Firth Corpsmaster MS2 Marching Snare stokken zijn speciaal ontworpen voor de uitdagingen van het marcheren en zijn ontwikkeld in samenwerking met topdrumcorps. Deze stokken zijn gemaakt van hickoryhout, een hardhout dat bekend staat om zijn sterkte, veerkracht en duurzaamheid.

De Corpsmaster MS2 Marching Snare stokken hebben een korte en dikke hals, waardoor ze geschikt zijn voor de krachtige en snelle slagen die vereist zijn bij het marcheren. De kleine ovale nylon tip zorgt voor een heldere en gearticuleerde sound op de marching snare drum.

De stokken hebben ook een unieke taper, wat betekent dat de stokken geleidelijk dikker worden van de tip tot de schacht, waardoor ze een goede balans bieden tussen kracht en precisie. De stokken hebben ook een ergonomisch gevormde grip, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en een goede controle bieden tijdens het spelen.

Over het algemeen zijn de Vic Firth Corpsmaster MS2 Marching Snare stokken een geweldige keuze voor drummers die op zoek zijn naar een stok die geschikt is voor het marcheren en andere marchingband situaties. Met hun uitstekende kwaliteit, unieke taper en ovale nylon tip, bieden deze stokken een helder en gearticuleerd geluid en zijn ze populair bij zowel beginners als professionele drummers.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 16,30

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Corpsmaster, extra lange MS1