Drumstokken Vic Firth Ralph Hardimon JRH

072VFHT-JRH
De Vic Firth drumstokken Model Ralph Hardimon Junior zijn ontworpen in samenwerking met de legendarische Amerikaanse drumcorps instructeur Ralph Hardimon. Deze stokken zijn een iets kleinere versie van de Ralph Hardimon Marching stokken, wat betekent dat ze geschikt zijn voor jongere drummers en drummers met kleinere handen.

De Ralph Hardimon Junior drumstokken zijn gemaakt van hickoryhout, een hardhout dat bekend staat om zijn sterkte, veerkracht en duurzaamheid. Ze hebben een korte en dikke hals voor extra gewicht en kracht, wat ze geschikt maakt voor marchingbands en andere situaties waarbij een stevige en krachtige slag vereist is.

De kleine ovale nylon tip produceert een heldere en gearticuleerde sound op marching snare drums. Deze stokken zijn geschikt voor verschillende muziekstijlen en speeltechnieken, waaronder marching en concert performance.

Over het algemeen zijn de Vic Firth drumstokken Model Ralph Hardimon Junior een geweldige keuze voor jongere drummers en drummers met kleinere handen die op zoek zijn naar een stok met extra gewicht en kracht voor een stevige en krachtige slag. Met hun korte en dikke hals, kleine nylon tip en uitstekende kwaliteit, zijn deze stokken een populaire keuze bij zowel beginners als professionele drummers.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 17,70

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Scaled down version of the SRH. Perfect for indoor marching and smaller hands of young percussionists.