Drumstokken Vic Firth 5AB zwart h.t. p.paar

072VFHT-5AB
Drumstokken, American Classic Hickory, Houten tip

De Vic Firth drumstokken, model 5AB, zijn hoogwaardige drumstokken die bekend staan om hun duurzaamheid, balans en veelzijdigheid. Deze stokken zijn gemaakt van hickory-hout, dat gewaardeerd wordt om zijn sterkte, responsiviteit en natuurlijke feel tijdens het spelen.

Model 5AB heeft een standaard formaat en vorm, met een lengte van ongeveer 16 inch (40,64 cm) en een diameter die vergelijkbaar is met de gemiddelde stok. De stokken hebben een iets dikkere schacht en een licht taps toelopende houten tip.

Wat deze specifieke Vic Firth drumstokken model 5AB onderscheidt, is de volledig zwarte afwerking van zowel de stok als de houten tip. Deze zwarte afwerking geeft de stokken een strak en stijlvol uiterlijk. Bovendien kan de zwarte kleur helpen bij het verminderen van slijtage van de tip, waardoor de levensduur van de stokken wordt verlengd.

De Vic Firth drumstokken model 5AB zwart met houten tip zijn geschikt voor drummers die op zoek zijn naar een veelzijdige stok met een goede balans tussen gewicht, snelheid en klank. Ze bieden duurzaamheid, responsiviteit en een klassieke houten tipklank op drums en bekkens, terwijl de zwarte afwerking een extra visueel element toevoegt. Deze stokken zijn geschikt voor verschillende muziekstijlen en speeltechnieken.
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 14,20

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
The American Classic® line combines tradition and Vic Firth style. With bold designs, the Classics are turned from select hickory — a dense wood with little flex for a more pronounced sound. Hickory is also capable of withstanding a great deal of shock, making it highly durable. The tips are deeply back-cut for intensified cymbal response.