Stick Rapp Vic Firth voor stokken antislip

072VF-GRIP
Stick Rapp is een product van het Amerikaanse bedrijf Vic Firth en is ontworpen als een oplossing voor drummers die op zoek zijn naar extra grip en antislip-eigenschappen voor hun drumstokken. Het is een zelfklevend materiaal dat op de handgreep van de stokken wordt aangebracht en dat de speler helpt om een betere grip te krijgen, zelfs in situaties waarin de handen zweterig of vochtig zijn.

De Stick Rapp is gemaakt van een duurzaam synthetisch rubbermateriaal dat een goede grip biedt zonder de handen van de speler te belasten. Het materiaal is ook gemakkelijk te verwijderen en laat geen residu achter op de stokken.

Het aanbrengen van de Stick Rapp is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Het materiaal wordt geleverd in stroken van 9 inch, die eenvoudig kunnen worden afgesneden om de gewenste lengte te verkrijgen. Nadat het materiaal is aangebracht, past het zich snel aan de contouren van de handen van de speler aan en biedt het een comfortabele en veilige grip tijdens het spelen.

De Vic Firth Stick Rapp is geschikt voor alle soorten drumstokken en is een populaire keuze onder drummers van alle niveaus. Het biedt niet alleen extra grip, maar kan ook de levensduur van de stokken verlengen door te voorkomen dat ze uit de handen van de speler glijden en op de grond vallen.

nu in de opruiming

Van € 9,00 nu voor;

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 5,50

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Ultradun en absorberende grip "Victape" verhinderd het wegglippen van de stokken kleur zwart