Drumstokken Rohema 7A met VDG-logo

072RHVDG7A
De Rohema 7A drumstokken zijn een van de meest populaire modellen drumstokken van het Duitse bedrijf Rohema. Deze stokken zijn ontworpen met het oog op lichtgewicht en snelheid, en zijn ideaal voor drummers die snelle en nauwkeurige ritmes willen spelen.

De Rohema 7A drumstokken hebben een lengte van ongeveer 39 cm en een diameter van 1,4 cm, wat hen dunner en lichter maakt dan veel andere drumstokken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hickoryhout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Het hickoryhout zorgt voor een heldere en evenwichtige klank, met een goede attack op de bekkens en drums.

De stokken hebben een standaard tip, wat betekent dat de uiteinden van de stokken licht afgerond zijn. Dit zorgt voor een zachte, volle toon op de drums en bekkens. De 7A drumstokken hebben ook een korte taper, wat betekent dat het punt waar de stokken smaller worden zich dichter bij de tip bevindt. Dit zorgt voor meer snelheid en wendbaarheid bij het spelen van snelle en complexe ritmes.

De Rohema 7A drumstokken hebben een natuurlijke afwerking en zijn voorzien van het Rohema-logo op de handgrepen. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan muziekstijlen en speeltechnieken, waaronder rock, pop, jazz en meer. Ze zijn een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een stok die lichtgewicht en snel is, en die toch een heldere, evenwichtige klank biedt.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 7,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten