Paukenklopper Rohema Eco series p. pr.

072RH-61427
Pauken mallets lamswol zachte 50 mm bol

Steel berken dikte ø 12 mm x lengte 390 mm
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 24,95

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De Rohema paukenkloppers uit de Eco-serie zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Rohema is een Duits bedrijf dat al sinds 1888 muziekinstrumenten en accessoires maakt en heeft met de Eco-serie een lijn producten ontwikkeld die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen.
De Eco-serie paukenkloppers zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en gerecycled rubber. Het hout dat gebruikt wordt voor de handgrepen is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en het rubber is afkomstig van oude autobanden die anders weggegooid zouden worden.
De paukenkloppers hebben een lengte van ongeveer 35 cm en zijn voorzien van een zachte vilten kop van verschillende diameters, afhankelijk van het gewenste geluid. De vilten koppen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn geschikt voor het spelen op alle soorten pauken, van kleine tot grote.
De Rohema Eco-serie paukenkloppers zijn lichtgewicht en goed uitgebalanceerd, wat zorgt voor een comfortabele grip en controle tijdens het spelen. Ze hebben ook een aantrekkelijk ontwerp met een natuurlijke uitstraling en zijn voorzien van het Rohema-logo op de handgrepen.
Over het geheel genomen zijn de Rohema paukenkloppers uit de Eco-serie een uitstekende keuze voor drummers en percussionisten die op zoek zijn naar hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke paukenkloppers. Ze bieden een uitstekende combinatie van geluidskwaliteit, comfort en duurzaamheid, terwijl ze bijdragen aan een meer duurzame en verantwoordelijke benadering van het maken van muziekinstrumenten en accessoires.