Mallets Mike Balter 7F xyl./bells hard

072MB-7F
De Mallets Mike Balter 7 Fiber Hard zijn percussie mallets die speciaal ontworpen zijn voor het spelen van marimba en vibrafoon. Deze mallets hebben een hardere maple kop die zorgt voor een heldere, projecterende klank.

De 7 Fiber Hard mallets hebben een handvat gemaakt van fiberglas en een maple kop met een diameter van ongeveer 3,5 cm. De kop is bevestigd aan het handvat met behulp van een precisie-wikkeling die zorgt voor een stevige en duurzame verbinding.

De Mallets Mike Balter 7 Fiber Hard zijn geschikt voor professionele percussionisten en worden vaak gebruikt in orkesten en ensembles waarbij de marimba of vibrafoon een belangrijke rol spelen. De harde kop maakt ze geschikt voor het spelen van complexe stukken en het uitvoeren van snelle technieken op de marimba en vibrafoon. Ze bieden een heldere en goed gearticuleerde klank, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor solowerken en concerto's, maar ook in ensemblesituaties goed tot hun recht komen. Het gebruik van fiberglas maakt de handvatten duurzaam en licht van gewicht.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
Nu voor € 15,00 Normale prijs € 30,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten