Snaredrum Sonor Kompressor Staal 14"x 6,5"

070SOKS1465SDS
De Sonor Kompressor snaredrum met stalen ketel is een hoogwaardig percussie-instrument dat bekend staat om zijn uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid. Deze snaredrum is ontworpen door het gerenommeerde Duitse merk Sonor, dat al decennialang bekend staat om zijn vakmanschap en innovatie op het gebied van drumstellen.

De snaredrum heeft een ketel gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor een krachtige en heldere klank met een uitstekende projectie. De stalen ketel geeft de snaredrum een scherp en snijdend geluid, waardoor het instrument goed te horen is in verschillende muzikale contexten, van live-optredens tot studio-opnames.

De Sonor Kompressor snaredrum is uitgerust met hoogwaardige hardware, waaronder een solide spanrand en spanbokken die zorgen voor een stabiele stemming en een consistente klank. De spanmechanismen zijn soepel en responsief, waardoor drummers gemakkelijk de gewenste spanning kunnen aanpassen.

De snaredrum heeft een diameter die meestal varieert tussen 14 inch, wat de standaardmaat is voor snaredrums, en kan een variabele diepte hebben, afhankelijk van het specifieke model. Dit stelt drummers in staat om een geluid te kiezen dat past bij hun speelstijl en muzikale voorkeur.

De Sonor Kompressor snaredrum met stalen ketel biedt een veelzijdig geluid dat geschikt is voor verschillende muziekstijlen, van rock en pop tot jazz en fusion. Het is een instrument dat gewaardeerd wordt door zowel professionele drummers als beginners vanwege zijn uitstekende geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Kortom, de Sonor Kompressor snaredrum met stalen ketel is een kwalitatief hoogwaardig instrument dat bekend staat om zijn krachtige en heldere klank, en dat drummers in staat stelt om expressief en met vertrouwen te spelen in diverse muzikale situaties.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 335,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten