Snaredrum Pearl STH1465S Sensitone Steel

070PESTH1465S
Het SensiTone-geluid is altijd samengesteld uit een amalgama van de Erfgoedlegeringen; de noodzakelijke, essentiële, directe tonen die legendarische nummer één hits oproepen met een onmiskenbaar moderne sensibiliteit.

Het SensiTone Heritage Alloy Steel model heeft een 1mm verchroomde schelp met parelrand en levert het juiste materiaal met de juiste touch voor optredens, waardoor het een standaard hulpmiddel wordt voor de power-speler.

25 jaar SensiTone-prestaties, met het geluid van de Erfgoedlegering. Toonbaar veelzijdig met knallende projectie en soepele boventonen.

SIZE 14"x6.5"

SHELL 1mm Beaded Chrome-Plated Steel

LUG CL-65

HOOPS 2.3mm SuperHoop II (SH-1410B/1410S)

STRAINER SR-017

SNARES SN-1420I

HEADS Remo USA Coated Ambassador (Batter) Remo USA Hazy Snare (Bottom)

RODS T-061L
Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 381,00
De Snaredrum Pearl STH1465S Sensitone Steel is een hoogwaardige 14x6,5 inch snaredrum met een stalen behuizing voor een heldere klank en optimale resonantie. Deze professionele snaredrum is geschikt voor drummers van elk niveau en is duurzaam en robuust dankzij de glad afgewerkte stalen ketel en klassieke chromen afwerking. Perfect voor serieuze muzikanten.

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De Snaredrum Pearl STH1465S Sensitone Steel is een hoogwaardige snaredrum die perfect is voor professionele drummers en serieuze muzikanten. Met zijn stalen behuizing biedt deze snaredrum een uitstekende resonantie en een heldere klank. Het formaat van 14x6,5 inch zorgt voor een veelzijdig geluid dat geschikt is voor verschillende muziekstijlen.De Pearl STH1465S Sensitone Steel snaredrum is uitgerust met een glad afgewerkte stalen ketel, die duurzaam en robuust is. De ketel is voorzien van een klassieke chromen afwerking, die niet alleen een professionele uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een optimale resonantie.