Snaarvel 14" Remo emperor clear

065MRSNEM14T
Het snaar ondervel 14" Remo Emperor Clear is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat is ontworpen om een heldere klank te produceren en een goede resonantie te bieden aan de snare drum. Het vel heeft een diameter van 14 inch (35,56 cm) en is ontworpen als een enkel laags vel met een dikte van 7 mil (0,18 mm).

Het vel heeft een transparante afwerking en is voorzien van een enkele laag Mylar film die strak op het vel is bevestigd. Het Emperor Clear-vel biedt een heldere, open klank met een uitstekende projectie en resonantie. Het vel is geschikt voor een breed scala aan drumstijlen, waaronder rock, pop en jazz.

Het vel is ontworpen om te worden gebruikt als ondervel voor de snare drum en biedt een uitstekende resonantie en gevoeligheid. De enkel laags constructie zorgt voor een heldere klank met een goede sustain en biedt een goede balans tussen attack en sustain.

Over het algemeen is het snaar ondervel 14" Remo Emperor Clear een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een heldere klank met een goede resonantie en gevoeligheid voor hun snare drum. Het vel biedt een uitstekende duurzaamheid en kan langdurig en intensief worden gebruikt zonder te scheuren of te breken.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 18,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
SE-0114-00