Slagvel 13" Remo pinstripe coated

065MRPIC13
Het Remo drumvel 13" Pinstripe Coated is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat is ontworpen om een warme en gearticuleerde klank te produceren. Het vel heeft een diameter van 13 inch (33,02 cm) en is ontworpen als een dubbel laags vel met een dikte van 7 mil (0,178 mm).

Het vel heeft een heldere en transparante afwerking en is voorzien van een coating van witte verf, die zorgt voor een warme en volle klank met een uitstekende resonantie en sustain. De Pinstripe Coated heeft twee lagen van Mylar film, die strak op elkaar zijn bevestigd, waardoor de klank van het vel vol en gedefinieerd is.

Het vel is ontworpen om te worden gebruikt als slagvel en is geschikt voor een breed scala aan drumstijlen, waaronder rock, pop, metal en fusion. Het vel biedt een uitstekende respons en speelbaarheid, en is geschikt voor drummers van alle niveaus.

Een ander kenmerk van de Pinstripe Coated is de speciale dempring aan de onderkant van het vel. Deze ring zorgt voor een betere controle over het geluid en zorgt voor een korte sustain, waardoor het geluid gefocust en gearticuleerd blijft.

Over het algemeen is het Remo drumvel 13" Pinstripe Coated een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een warme, volle en gearticuleerde klank met uitstekende resonantie. De dubbel laags constructie en de dempring aan de onderkant van het vel zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en de mogelijkheid om langdurig en intensief te spelen zonder het vel te beschadigen.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 25,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
PINSTRIPE® COATED
De Pinstripe ® Coated van Remo zijn zijn dubbel laags vellen. Duurzaam geconstrueerd met 2-lagen van 7-mil clear film. Deze dubbel laags vellen hebben een fantastische sound, voorzien van een coating die zorgt voor een beter te controleren resonantie en een warme klank die wordt gerealiseerd door twee lagen Mylar van elk 7-mil clear film met daartussen een Pinstripe® ring dat de hoge boventonen dempt en zorgt voor een betere resonantie. De Pinstripe ® Coated hebben een kortere sustain dan bijvoorbeeld enkel laags vellen en zijn bij uitstek geschikt voor pop, rock en stevige blues. Dit vel is vooral geschikt om te gebruiken als slagvel voor uw snaredrum of tom. Verkrijgbaar in de maten 6 "-30”.