Slagvel 16" Remo Emperor wit coated

065MREMP16C
Het Remo slagvel 16" Emperor White Coated is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat is ontworpen om een gebalanceerde klank te produceren met een warme, ronde attack en een gecontroleerde sustain. Het vel heeft een diameter van 16 inch (40,64 cm) en is ontworpen als een dubbel laags vel met een dikte van 7 mil (0,178 mm) voor de bovenste laag en 7,5 mil (0,191 mm) voor de onderste laag.

Het vel heeft een witte, matte afwerking en is voorzien van twee lagen Mylar film die strak op elkaar zijn bevestigd. Het Emperor White Coated-vel heeft een gebalanceerde klank met een warme, ronde attack en een gecontroleerde sustain, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan drumstijlen, waaronder jazz, fusion en rock.

Het vel is ontworpen om te worden gebruikt als slagvel en biedt een uitstekende respons en speelbaarheid voor drummers van alle niveaus. Het vel is voorzien van een coating die de attack van de drum vermindert en de sustain en tonale respons van het vel verbetert.

Over het algemeen is het Remo slagvel 16" Emperor White Coated een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een gebalanceerde klank met een warme, ronde attack en een gecontroleerde sustain. De dubbel laags constructie en de coating zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en de mogelijkheid om langdurig en intensief te spelen zonder het vel te beschadigen.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 25,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Meastro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
BE-0116-00