Slagvel 13" Remo Emperor wit coated

065MREMP13C
Het Remo slagvel 13" Emperor Wit Coated is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat is ontworpen om een gebalanceerde klank te produceren met een lichte attack en een gecontroleerde sustain. Het vel heeft een diameter van 13 inch (33,02 cm) en is ontworpen als een dubbel laags vel met een dikte van 7 mil (0,178 mm) voor de bovenste laag en 7,5 mil (0,191 mm) voor de onderste laag.

Het vel heeft een witte, gecoate afwerking en is voorzien van twee lagen Mylar film die strak op elkaar zijn bevestigd. Het Emperor Wit Coated-vel heeft een gebalanceerde klank met een lichte attack en een gecontroleerde sustain, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan drumstijlen, waaronder pop, rock en jazz.

Het vel is ontworpen om te worden gebruikt als slagvel en biedt een uitstekende respons en speelbaarheid voor drummers van alle niveaus. Het vel heeft een gebalanceerde klank met een goede resonantie en biedt een goede balans tussen attack en sustain.

Over het algemeen is het Remo slagvel 13" Emperor Wit Coated een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een gebalanceerde klank met een lichte attack en een gecontroleerde sustain. De dubbel laags constructie zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en de mogelijkheid om langdurig en intensief te spelen zonder het vel te beschadigen.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 21,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
BE-0113-00