Slagvel 12" Remo Emperor suede

065MREMP12S
Het Remo drumvel 12" Emperor Suede is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat is ontworpen om een warme, volle klank te produceren met een zachte attack en gecontroleerde sustain. Het vel heeft een diameter van 12 inch (30,48 cm) en is ontworpen als een dubbel laags vel met een dikte van 7,5 mil (0,191 mm) voor beide lagen.

Het vel heeft een bruine, suede-achtige afwerking en is voorzien van twee lagen Mylar film die strak op elkaar zijn bevestigd. Het Emperor Suede-vel heeft een warme en volle klank met een zachte attack en gecontroleerde sustain, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan drumstijlen, waaronder jazz, fusion en akoestische muziek.

Het vel is ontworpen om te worden gebruikt als slagvel en biedt een uitstekende respons en speelbaarheid voor drummers van alle niveaus. Een ander kenmerk van de Emperor Suede is de speciale dempring aan de onderkant van het vel. Deze ring zorgt voor een betere controle over het geluid en zorgt voor een korte sustain, waardoor het geluid gefocust en gearticuleerd blijft.

Over het algemeen is het Remo drumvel 12" Emperor Suede een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een warme, volle klank met een zachte attack en gecontroleerde sustain. De dubbel laags constructie en de dempring aan de onderkant van het vel zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en de mogelijkheid om langdurig en intensief te spelen zonder het vel te beschadigen.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 18,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
BE-0812-WS