Bassdrumvel 20" Remo Ebony pinstripe

065MREBPI20
Het Remo Bassdrumvel 20" Ebony Pinstripe is een hoogwaardig en duurzaam drumvel dat speciaal is ontworpen voor gebruik als slagvel voor de bassdrum. Het vel heeft een diameter van 20 inch (50,8 cm) en is ontworpen als een dubbel laags vel met een dikte van 10 mil (0,25 mm) voor de bovenste laag en 10 mil (0,25 mm) voor de onderste laag.

Het vel heeft een zwarte Ebony afwerking en is voorzien van twee lagen Mylar film die strak op elkaar zijn bevestigd. Het Pinstripe-ontwerp bestaat uit twee dunne strepen aan de bovenkant van het vel, die helpen om de attack van de bassdrum te versterken en de sustain te beheersen. Dit zorgt voor een diepe, krachtige en gearticuleerde klank.

Het bassdrumvel biedt een uitstekende respons en speelbaarheid voor drummers van alle niveaus. Het vel heeft ook een speciale dempring aan de onderkant van het vel, die zorgt voor een betere controle over het geluid en zorgt voor een korte sustain, waardoor het geluid gefocust en gearticuleerd blijft.

Over het algemeen is het Remo Bassdrumvel 20" Ebony Pinstripe een uitstekende keuze voor drummers die op zoek zijn naar een diepe, krachtige en gearticuleerde klank voor de bassdrum. De dubbel laags constructie en de dempring aan de onderkant van het vel zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en de mogelijkheid om langdurig en intensief te spelen zonder het vel te beschadigen.

Dit product is op voorraad en wordt dus snel geleverd
€ 73,00

Dit product kun je ook achteraf betalen via  Muziekinstrument Achteraf betalen met Riverty

14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
ES-1620-PS