Buisklokkenspel Majestic BK9350 18 buizen

060BK9350
Prachtig buisklokkenspel van Majestic
Chromatisch van C5 - F6 met (18) verchroomde buizen.

Majestic klokken bieden een breed scala aan modellen die passen bij elke toepassing, en een gesloten demperkast om een ongehinderde, soepele werking van het pedaalmechanisme te garanderen.

DEMO model !! Onlangs gebruikt op de O.N.H.K.

Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
Nu voor € 4.650,00 Normale prijs € 5.100,00
Tube finish: Chrome Range: C5 - F6 Notes: 18 Tube diameter: 1.5" Leg assembly: Concert
14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De in Nederland ( Majestic Holland BV) handgemaakte Majestic Prophonic Buisklokken staan bekend om hun solide en heldere klank. Al vele jaren een groot succes in de HAFABRA. Een dynamisch groot bereik met een klank die door elk orkest duidelijk aanwezig is.

Gekozen is voor streng geselecteerd meest zuivere soort legering Brons. Die zorgt voor een stabiele buis in zowel klank als boventoon structuur. Buisklokken maken is een lastig procedé en vergt veel persoonlijke aandacht van de meesterbouwers.

Het klankspectrum van buisklokken is groot. Omdat je met de slaghamer het gehele oppervlakte in trilling brengt zonder onderbreking van de buis. Bij de aanslag is het natuurlijk zo dat de klinkende ( natuur) tonen gedurende de nagalm wijzigen. Dit geeft nogal eens kleine verwarring bij de opvatting van klank. Omdat elke set buizen toch een persoonlijke klankbelevenis heeft, net zoals bij elk ander instrument eigenlijk, moet je het instrument gewoon eerst bespelen en vaststellen dat dit de sound is die je zoekt. Neem hier de tijd voor.

De buizen van de Prophonic series hebben geen mushroom kop en is er in de buis een solide kern gesoldeerd. Hierdoor is het slagoppervlak kleiner. Dit resulteert in een gefocust klankspectrum waarbij de natuurtoon van de buis goed hoorbaar blijft.


Gesloten demperbox met een eenvoudig te bedienen pedaal.