Euphonium Cerveny model EP8566RS Gecompenseerd verzilverd DEMO

04CEVFCEP8566RS-DEMO
Cerveny demomodel met miniscuul deukje in onderboog
van € 5995,00 voor € 4995,00
Incl. nieuwe Besson/Winter koffer
Originele koffer is ook beschikbaar(maar van mindere kwaliteit.)
Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
€ 4.995,00
De Euphonium Cerveny model EP8566RS Gecompenseerd verzilverd DEMO is een hoogwaardig blaasinstrument met een gecompenseerd ontwerp en een verzilverde afwerking. Dit professionele model biedt nauwkeurige intonatie, respons en een rijke klank. Gemaakt door Cerveny, een merk bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Een uitstekende keuze voor gevorderde spelers.
14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De Euphonium Cerveny model EP8566RS Gecompenseerd verzilverd DEMO is een hoogwaardig blaasinstrument dat is ontworpen voor professionele muzikanten en gevorderde spelers. Dit model is vervaardigd door het gerenommeerde merk Cerveny, dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit.



Deze Euphonium heeft een gecompenseerd ontwerp, wat betekent dat het spelers in staat stelt om nauwkeurige intonatie en respons te bereiken. Dit is vooral handig bij het spelen van complexe muziekstukken of in ensemblesituaties waar harmonie en balans cruciaal zijn.



Het instrument is gemaakt van hoogwaardig messing en is verzilverd voor een elegante uitstraling en duurzaamheid. De verzilvering zorgt er ook voor dat het instrument gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is.



De Euphonium Cerveny model EP8566RS Gecompenseerd verzilverd DEMO heeft een bore diameter van 15,6 mm en een beker diameter van 300 mm. Deze afmetingen zorgen voor een rijke, volle klank en een uitstekende projectie.