Bb Euphonium Besson BE967-2 Sovereign

02BH967-2
Besson sovereign Bb euphonium
boring Ø .590" (14.98 mm)
handgemaakte messing beker Ø 12" (304 mm)
4 ventielen met compensatie (3+1)
Verzilverde uitvoering
Geleverd incl. mondstuk en koffer

Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
€ 8.255,00
14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
Deze Besson euphonium model Sovereign 967-2 is een hoogwaardig koperen blaasinstrument met vier gecompenseerde ventielen, ontworpen voor de professionele muzikant. Het instrument heeft een verzilverde afwerking die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bescherming biedt tegen slijtage en corrosie.
De euphonium heeft een groot, conisch gevormde beker en vier ventielen, die bijdragen aan een volle, warme klank en een breed dynamisch bereik. De vier ventielen bieden extra mogelijkheden voor intonatie en toonomvang, waardoor dit instrument zeer geschikt is voor solospel en ensemblewerk.
De Besson euphonium model Sovereign 967-2 wordt geleverd in een stevige koffer, die speciaal is ontworpen om het instrument te beschermen tijdens transport. De koffer heeft een harde buitenkant en een zachte binnenbekleding om het instrument te beschermen tegen stoten en krassen. Bovendien is er voldoende ruimte in de koffer voor accessoires zoals een mondstuk en onderhoud spullen.
Al met al is het Besson euphonium model Sovereign 967-2 een uitstekende keuze voor de professionele muzikant die op zoek is naar een hoogwaardig instrument met een prachtige klank en uitstekende speeleigenschappen. De verzilverde afwerking zorgt niet alleen voor bescherming, maar geeft het instrument ook een elegante uitstraling. De vier gecompenseerde ventielen bieden extra mogelijkheden voor intonatie en toonomvang, en de stevige koffer biedt maximale bescherming tijdens transport en maakt het gemakkelijk om het instrument mee te nemen naar optredens en concerten.