Bb Bugel Courtois AC155 verzilverd

01AC155-2-0
Courtois bugel model AC155-2 in verzilverd uitvoering
Met 2 trigger op 1e en 3e buis
Boring 10,5mm
Beker Yellow Brass 170mm
Koffer origineel Courtois

Volle/warme sound
2 triggers zodat de de meeste noten gecorrigeerd kunnen worden
Luxe koffer
Inruil mogelijk
gespreide betaling mogelijk
koffer is redelijk zwaar
Dit product is helaas niet op voorraad. De levertijd is zo spoedig mogelijk.
€ 3.675,00
14 dagen recht op retour
Altijd volledige fabrieksgarantie
tot wel drie jaar
Verzending: € 8,95
Gratis verzenden boven de € 75,- binnen NL
Betaal met iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa of tot € 2500 achteraf met Riverty zonder extra kosten
Omschrijving
De Courtois Bb bugel model 155 is een hoogwaardig koperen blaasinstrument, dat veel wordt gebruikt door professionele muzikanten. Het instrument heeft een cilindrische boring en een 6 inch beker, gemaakt van geel koper en voorzien van een verzilverde afwerking. Dit geeft niet alleen een fraaie uitstraling, maar draagt ook bij aan de heldere en rijke klank van het instrument.
Het ontwerp van de Courtois 155 is gericht op het bieden van een uitstekende intonatie en een brede klankkleur. Het instrument heeft drie ventielen met een zeer precieze afstelling, wat de speelervaring nog verder verbetert.
De bugel wordt geleverd in een stevige koffer, wat het instrument beschermt tijdens transport en opslag. De koffer heeft een comfortabele handgreep en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van accessoires, zoals mondstukken en ventielolie.
Al met al is de Courtois Bb bugel model 155 een hoogwaardig instrument dat geschikt is voor professionele muzikanten die op zoek zijn naar een instrument met een heldere en rijke klank, een uitstekende intonatie en een zeer precieze afstelling van de ventielen. De verzilverde afwerking geeft het instrument een fraaie uitstraling, terwijl de stevige koffer zorgt voor een goede bescherming van het instrument tijdens transport en opslag.