Kies de productopties

Vorige
Vorige
Volgende
Volgende
Winkelmandje
Leeg mandje
Leeg mandje
Mandje
Mandje

HuurkoopZoon of dochter op muziekles? Bij ons kunt u een huurkoopcontract afsluiten voor 12 of 24 maanden. Voor een relatief klein bedrag per maand ben je na afloop van het contract eigenaar van het instrument. Maar bevalt het niet, dan is tussentijds stoppen altijd mogelijk. Al vanaf € 12,00 per maand. Huurkoop is dus ideaal voor beginnende muzikanten. Maar ook muziekscholen of muziekverenigingen die tijdelijk extra instrumenten nodig hebben voor leerlingen kunnen hier gebruik van maken. 

U meldt ons welk instrument u wilt huren en per wanneer. Daarvoor dient het 'aanvraag-formulier huurkoop' ingevuld en ondertekend te worden. Wij kunnen u dat per e-mail toesturen, maar u kunt het aanvraagformulier ook hier downloaden. Tevens vult u in of het instrument wordt opgehaald of moet worden verstuurd. Met het ondertekenen van het aanvraagformulier geeft u ons toestemming voor een eventuele toetsing van uw kredietwaardigheid.

Huurkoop is voor alle instrumenten mogelijk. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel. 

Download hier het aanvraagformulier huurkoop.


Bij afhalen: 
Wij maken een huurcontract en een instrument klaar en maken een afspraak met u wanneer u het geheel komt afhalen. Bij afhalen dient en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een bankpas van de rekening welke wordt gebruikt voor het betalen van de huurkooptermijnen. U betaalt de aanbetaling contant (of per bankpas pin). Bovendien moet de huurkoopovereenkomst en de eenmalige incasso machtiging(en) ondertekend worden door degene op wiens naam de overeenkomst staat. De eerste huurkooptermijn wordt automatisch geincasseerd op de 1e dag van de volgende maand. En de volgende van de 12 (of 24 termijnen steeds weer 1 maand later. Van het geheel ontvangt u van ons een factuur. 

Bij verzenden: 
Wij maken een huurkoopovereenkomst (in 2-voud) en een eenmalig incasso machtiging (of 2 eenmalig machtigingen in geval van 24 maandelijkse termijnen). Dit geheel sturen wij naar u op samen met de factuur. Eén exemplaar van de huurkoopovereenkomst + de eenmalige machtiging(en) moeten beide door u ondertekend aan ons worden geretourneerd, samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van de bankpas van de rekening welke wordt gebruikt voor de betaling van de huurkooptermijnen. U maakt vervolgens de aanbetaling + € 11,00 verzend/adm.kosten aan ons over o.v.v. debiteur- en factuurnummer. Na ontvangst van het geheel zenden wij u per GLS het instrument toe. Voor huurkooptermijnen: zie 'Bij afhalen'. 

Bijzondere bepaling: 
Huurkoper heeft per maand het recht om de huurkoop te annuleren door het instrument weer bij ons in te leveren. Wij zullen dan ook de maandelijkse incasso termijnen stopzetten. Wel moet de lopende maandtermijn (+ eventueel niet betaalde verstreken termijnen) kontant bij inlevering worden voldaan.U meldt ons welk instrument u wilt huren en per wanneer. De huurtermijn is 2 weken.


  • Instrumenten zijn tijdens verhuur niet door verhuurder verzekerd (moet huurder evt. zelf verzorgen)
  • Huurder is aansprakelijk voor alle schade die optreedt aan het verhuurde instrument
  • Het halen en terugbrengen van gehuurd slagwerk kan van dinsdag t/m zaterdag plaatsvinden.

Download hier de verhuurfolder met alle instrumenten en bijbehorende huurprijzen.

Zoeken

Veilig betalen
U kunt bij ons veilig betalen via iDEAL
Track en trace
Volg eenvoudig uw bestelling via track- en trace van DHL
Alle prijzen zijn netto en inclusief BTW.
Ruilen of retourneren?
U kunt altijd uw aankopen binnen 10 dagen retourneren, mits deze ongebruikt en onbeschadigd zijn

Meer shops