Kies de productopties

Vorige
Vorige
Volgende
Volgende
Winkelmandje
Leeg mandje
Leeg mandje
Mandje
Mandje

Verzenden/retourVerzend-/administratiekosten per zending binnen Nederland (via DHL): € 7,95.
Verzendkosten voor het buitenland op aanvraag.

Het is ook mogelijk om de bestelling gratis af te halen in de winkel aan de Pastorielaan 4a te Heerenveen. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.


DHL - TRACK & TRACE

Bezorging geschiedt op werkdagen én zaterdag door DHL. Zodra het pakket overgedragen wordt aan DHL ontvangt u een e-mail met informatie over de aflevering en een track- en trace-link. U kunt dan ook zelf de zending volgen.


U treft de pakbon aan in het pakket. De factuur ontvangt u per e-mail. Dit is uw aankoopbewijs/garantiebewijs. 

Door onze grote voorraad kunnen wij online bestelde artikelen normaliter binnen 1 tot 4 werkdagen uitleveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan ontvangt u binnen 4 werkdagen hiervan bericht. Mocht u het dan niet eens zijn met de opgegeven levertijd dan hebt u de mogelijkheid om uw order te annuleren en ontvangt u uw geld binnen 10 werkdagen retour.

Wij versturen bestellingen van dinsdag t/m vrijdag. Op maandag zijn wij gesloten.

Uw bestelling wordt bezorgd door pakketdienst DHL. DHL bezorgt op werkdagen van maandag t/m vrijdag en op zaterdag (DHL4YOU). DHL bezorgt uw bestelling meestal één dag nadat wij het pakket aan hen overgedragen hebben. 


Mocht u toch niet tevreden zijn met de door ons verstuurde artikelen, dan heeft u binnen 14 dagen na ontvangst het recht om de artikelen te retourneren. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruikt maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Dit kan op twee manieren:


1) GRATIS TERUGBRENGEN IN DE WINKEL

U mag de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis terugbrengen in onze winkel aan de Pastorielaan 4a te Heerenveen. U krijgt dan direct het aankoopbedrag  (incl. de door ons berekende verzend-/administratiekosten in geval van terugbrengen van de gehele bestelling) contant terug mits het bedrag niet hoger is dan € 150,00. Is het bedrag hoger, dan storten wij het binnen 10 werkdagen terug op uw rekening. Geef uw retour met de via e-mail ontvangen factuur en dit retourformulier af bij de balie van onze winkel.


2) GEFRANKEERD OPSTUREN PER POST

Breng het artikel, dat goed verpakt is, naar het postkantoor en stuur het pakket (met daarbij ingesloten het ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur) gefrankeerd naar:


Van der Glas bv

Pastorielaan 4a

8441 AA  HEERENVEEN


Bij afgifte van uw pakket op het postkantoor ontvangt u een verzendbewijs met daarop de trackingcode van PostNL. Zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van de retourzending is.


Bij retour ontvangst zal de zending beoordeeld worden. Wanneer er voldaan is aan de retourvoorwaarden*, zullen wij binnen 10 werkdagen restitutie van het betaalde bedrag verzorgen. U krijgt de bezorgkosten terug, indien u de gehele bestelling in ongebruikte staat retourneert. 


KOSTEN RETOURNEREN

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.


* VOORWAARDEN VOOR EEN SNELLE RETOURVERWERKING ZIJN: 

1) Retour brengen of sturen binnen 14 dagen na ontvangst met dit 

ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur.

2) Artikel met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de 

originele staat en verpakking aan ons retourneren.


RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

Wij sturen met iedere webshopbestelling een retourformulier mee in het pakket. Maar u kunt het hier ook downloaden: retourformulier.


Let op: bij aankopen zoals drumstellen of andere grote artikelen, neem contact op met onze administratie op telefoonnummer 0513-468040 (di. t/m vr. 09.00 – 16.30 uur).

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag:  tel. 0513-468040 of info@vanderglas.nl  

Zoeken

Veilig betalen
U kunt bij ons veilig betalen via iDEAL
Track en trace
Volg eenvoudig uw bestelling via track- en trace van DHL
Alle prijzen zijn netto en inclusief BTW.
Ruilen of retourneren?
U kunt altijd uw aankopen binnen 10 dagen retourneren, mits deze ongebruikt en onbeschadigd zijn

Meer shops